038 - 123 45 67       info@healthcompanyvorden.nl

EMS | BOdytec training

OMDAT HET LEVEN AL DRUK GENOEG IS

Geen tijd om urenlang aan de apparaten in de sportschool te hangen? Met de Bodytec training van Health Company Vorden sport je twintig minuten en heb je hetzelfde resultaat als drie uur fitness. Dit is wetenschappelijk bewezen!

Bij een Bodytec training maken we gebruik van EMS, Electro Muscle Stimulation. EMS zijn kleine elektrische impulsen die de spieren stimuleren om zich aan te spannen. Deze elektrische impulsen zorgen voor een intensieve full-body workout waarbij alle belangrijke spiergroepen tegelijkertijd worden getraind (benen, billen, buik, armen, borst en de hele rug).
Hoe?

Bij een Bodytec training maken we gebruik van EMS, Electro Muscle Stimulation. EMS zijn kleine elektrische impulsen die de spieren stimuleren om zich aan te spannen. Deze elektrische impulsen zorgen voor een intensieve full-body workout waarbij alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de gehele rug) tegelijkertijd worden getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Doordat spiervezels maximaal geactiveerd worden (90% t.o.v. 30% wat bereikt wordt in de sportschool) creëren we sneller resultaat. Daarnaast resulteren trainingen in een betere doorbloeding, actieve aansturing van de spieren (coördinatie bevorderend), stabielere stofwisseling en gezondere en gladdere huid.

wie?

Druk? Weinig tijd om te sporten? Van drukke ondernemer tot ambitieuze moeder. De training is voor iedereen geschikt vanaf 16 jaar tot een leeftijd waarop u mobiel bent.

De trainingen worden individueel, op niveau, afgestemd. Dit betekent dat zowel beginners als topsporters effectief kunnen trainen met bodytec. U kunt zeer gericht trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. Voor ouderen is het ook een zeer geschikte training. Dit omdat er geen belasting op de gewrichten plaatsvindt en het reactievermogen van de spieren ten goede komt.

Waarom?

Wij maken gebruik van het Duitse merk Miha Bodytec, de beste op het gebied van EMS apparatuur. Deze apparatuur is gebaseerd op jarenlang onderzoek en uitgebreid getest. Dit is ook te zien aan het gebruik van Miha Bodytec door topsporters. Bijvoorbeeld FC Bayern München en atleet Usain Bolt trainen met Bodytec. En sinds kort zelfs onze eigen Koningin Maxima.

Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Dit is binnen korte tijd merkbaar én zichtbaar. Door de Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa moet ontwikkelen.

Onze trainingen worden gegeven door gediplomeerde en enthousiaste personal trainers die samen met u aan de slag gaan om uw persoonlijke doel te bereiken.