038 - 123 45 67       info@healthcompanyvorden.nl

8 Weken Kick Off programma

Hoe vaak ben jij de laatste tijd op de bank geploft met dat lekkere wijntje en een zak chips en heb je het sporten geskipt? Lockdown, avondklok.. we zijn met z'n allen een beetje in een corona 'sport' dip beland, MAAR gelukkig hebben wij voldoende opties en tijd om je weer 'back on track' te krijgen!

Alles wat we in de afgelopen jaren geleerd heb – en geloof mij we hebben gestruggled; zijn gevallen, opgestaan en vervolgens weer keihard onderuitgegaan door het eeuwige dieetdenken - hebben wij in dit programma gegoten en nemen we mee in de coaching gesprekken.

Het onze mijn missie om jou je doel te laten behalen, door jou te helpen je gedrag veranderen. We gaan jou leren wat je moet doen om een fit en gezond lijf te bouwen, zonder rare diëten of nooit meer chocola, chips te eten of dat wijntje/biertje te drinken en helpen jou het dit keer écht vol te houden.

Het programma is niet 'zomaar een schema en voedingsadvies' maar een compleet coachingstraject. 8 weken lang zijn wij je Personal Trainer, Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach ineen. Je gaat veel leren. Over voeding en beweging (training) én vooral: over jezelf.

Hoe ziet dit programma eruit?

Uitgebreide online intake met jouw personal coach

Een kick-off livesessie

Masterclass Voeding en Mindset

2 x Voedingsplan op maat

2 x Trainingsplan op maat

Mail contact

Whatsapp contact

Een super handige app, waarbij je voeding en progressie kan bijhouden


8 weken voor slechts €99,00!