038 - 123 45 67       info@healthcompanyvorden.nl

Personal training

"TRAINEN ZONDER PLAN IS ALS ELKE DAG PIZZA ETEN TERWIJL JE WILT AFVALLEN. MISSCHIEN WEL LEKKER, MAAR NIET EFFECTIEF"

Voldoende en de juiste beweging draagt bij aan een gezond lichaam en een fitte geest. Maar elk persoon is anders, iedereen heeft een andere motivatie of doel en de definitie van fit zijn is voor niemand hetzelfde. De één heeft net die extra stok achter de deur nodig, de ander wil simpelweg lekkerder in zijn vel zitten, afvallen of juist spiermassa opbouwen en de volgende wil zichzelf klaarstomen voor bijvoorbeeld een obstacle run. En hier komen wij (Health Company Vorden) om de hoek kijken, immers: voor ieder doel en voor ieder persoon werkt een andere aanpak. Een training die is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Er is altijd sprake van maatwerk, waarbij jij als persoon centraal staat!

De trainingen die gegeven worden zijn functioneel, gevarieerd en afgestemd op jouw wensen en doelen. Dit zorgt ervoor dat je de meest optimale resultaten kunt behalen en constant vooruitgang boekt. En niet te vergeten: Hiervan heb je ook profijt bij alle dagelijkse handelingen. Voel je goed en haal het beste uit jezelf met onze personal trainigen!

Kortom: wil jij nu echt je doel realiseren? Kom dan snel bij ons langs voor een vrijblijvend (intake)gesprek! Op deze manier kun je kijken of personal training iets voor jou is én misschien wel het belangrijkst of wij een match voor jou zijn.